суботу, 19 березня 2022 р.

Крокуймо разом до успішного майбутнього!

Шановні батьки, здобувачі освіти!

В умовах війни багато хто із вас вимушено переїхав до нашого чудового міста Запоріжжя, яке на сьогодні вже стало вашою домівкою. Маємо надію, що ви почуваєте себе у безпеці.
Шановні батьки, розуміємо ваше занепокоєння щодо продовження навчання ваших дітей. Освітянська родина наукового ліцею Хортицької національної академії пропонує вам допомогу й запрошує здобувачів освіти 5-11 класів до ефективного освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання на час воєнних дій. 
Освітній процес під час дистанційного навчання організовано в єдиному інформаційному просторі G Suite for Education Google Classroom. Онлайн уроки учителі проводять з використанням Google Meet відповідно до розкладу уроків  в синхронному (за можливістю) та асинхронному режимахДля забезпечення доступу здобувачів освіти до постійної та якісної освіти  вчителями наукового ліцею публікуються навчальні матеріали (відеоуроки, конспекти, тестові завдання, інтерактивні вправи тощо) у Classrommі, де вони можуть у будь-який зручний час ознайомитися та опрацювати навчальні матеріали.
Шановні батьки, зверніть увагу, ваших дітей не вноситимуть до основного списку класів, адже офіційно вони є здобувачами освіти інших освітніх закладів. Результати навчальних досягнень будуть відображені у Google класах з навчальних предметів. Згодом, якщо це буде необхідно для повернення до вашого місця навчання, дітям нададуть витяг з оцінками.

                              



1 коментар:

  1. Всім доброго дня💙💛ми з Харкова!Моє ім'я Тетяна Василівна Чобітько.Ми своєю великою родиною залишилися в рідному місті,одноголосним рішенням було прийнято бути в своїх домівках до перемоги,нікуди не тікати від війни.Дуже запеклі бої в Харкові,та попри все,дітям необхідно здобувати освіту,наразі такої можливості в нашому місті немає.Спілкуючись зі своєю подругою із Запоріжжя ,я дізналася,що ваш ліцей доброзичливо запрошує на тимчасове навчання дітей з усіх куточків України.Педагоги Хортицького наукового ліцею,чуєте?Ви-неймовірні!Анна Євгеніївна відправила мені на вайбер посилання на дистанційне навчання.Ми незволікаючи зареєструвалися,причому,дякувати вчителю інформатики Казанцевій Валентині Іванівні,без жодних проблем,що говорить про її високий професіоналізм.Мені відразу зателефонувала класний керівник Юлія Петрівна,Боже,яка позитивна!!!Тепло нас пригорнула в нову класну родину,дякуємо щиро!Здається,що ми вас усіх давно знаємо!Дуже приємно вражені за неймовірне бажання допомогти нам.Минув тиждень навчального процесу,наш син відразу адаптувався в новій школі,в незнайомому колективі,з незнайомими вчителями.Дитині подобається,як проходять уроки,які привітні вчителі ,яка легка подача матеріалу.Він каже:"Мама,а я хочу і після війни в цьому ліцеї навчатися,там дуже класно!" Дякую вам усім!Дякуємо директору та адміністраціі ліцею за запрршенння та організацію навчання.
    А фізику Арсеній полюбив і став її розуміти,ми ще до війни зверталися за допомогою до Анни Євгеніївни.Як то кажуть:"зайшло)))",аж не віриться.А ще зарубіжну літературу читає без нагадування,це взагалі,для нас батьків нокаут в доброму сенсі.
    Після кожного уроку з усіх предметів дитина задоволена,емоційно піднесена!
    Від щирого серця хочу сказати за вашу безцінну працю і вірні старання,за ваше добре серце і щирість душі ,за ваш оптимізм на цій нелегкій ниві в цей складний час.Чужих дітей не буває-так воно і є!

    ВідповістиВидалити